Projectmanagement 

Gedurende de gehele looptijd van het project kunt u terecht bij uw vaste coördinator. Uw vragen, klachten, opmerkingen of aandachtspunten worden direct vertaald in gerichte antwoorden en oplossingen. Onze projectmatige aanpak maakt dat u volledig ontzorgd wordt.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Den Besten dé specialist op het gebied van kerst- en relatiegeschenken. Samen vinden we zeker het juiste geschenk om uw waardering te laten blijken.  Het team van Den Besten neemt alle zorg uit handen, van idee tot daadwerkelijke aflevering.

  

button planeenafspraak 

 

 vuren

 

Logistiek

Vanuit onze inpaklocatie in Vuren worden alle kerstproducten verzameld, gesorteerd en ingepakt. Wanneer de order gereed is worden de pallets met kerstpakketten geseald en klaargemaakt voor verzending. De verzending vindt plaats op de gewenste dagen en locatie. Wij leveren door heel Nederland, maar ook daarbuiten. 

 

 

Kersttaxi

Liever geen uitreikmoment van de kerstgeschenken?

Kies voor het gemak van de “kersttaxi” en laat uw kerstpakketten bezorgen bij uw medewerkers thuis. Gegarandeerd op tijd en breukvrij! De pakketten worden in de laatste 2 weken voor kerst persoonlijk bij je medewerker thuisbezorgd door onze eigen “kersttaxi”.

 

kersttaxi copy

 

 

Wij werken met trots voor:

IHC logo
Argos logo
Stedin
Albert logo
Albeda college logo
technische logo
 
 
 

Maak een afspraak

Vul een naam in

Ongeldige invoer

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Onze gegevens

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief