Vanaf maandag 3 juni is onze showroom weer geopend! We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Sliedrecht.

Stel vroegtijdig een kerstpakket samen. Door op tijd te beginnen, profiteer je van de vele mogelijkheden en kunnen we samen een uniek en gepersonaliseerd pakket samenstellen dat perfect past bij jouw wensen en budget. Geniet van de rust dat het geregeld is en verheug je op een prachtig kerstpakket dat indruk zal maken op je collega's. Wij hebben de 5 voordelen op een rijtje die je ervaart als u op tijd een afspraak maakt. Button Sint

  

sokken

   

 

1. Tijd is de kracht achter unieke geschenken

Op zoek naar iets unieks? Wat leuk, onze kerstspecialisten helpen je graag bij het vinden van het perfecte geschenk! Begin op tijd zodat we het meest unieke geschenk voor je kunnen creëren. Iets custom made laten maken? Ook dat kan! Om te zorgen dat alles op tijd klaar is en het maximale mogelijk te maken, raden wij je aan om snel een afspraak te maken.  Kom langs en laat je verrassen door de mogelijkheden.

 

 

 

2. Scoor de leukste trends

In onze showroom vind je de nieuwste en leukste trends op het gebied van (kerst)geschenken. De afgelopen jaren hebben wij gezien dat de meest populaire artikelen als eerste uitverkocht kunnen zijn. Wees op tijd zodat je niks mist. Ontdekt de leukste trends als eerste en laat je inspireren door onze prachtige collectie.

 

1c zorgzok

 

sokken

   

 

3. Wij helpen graag, wanneer het jou uitkomt

We nemen de tijd om je te adviseren, zodat we samen het perfecte geschenk vinden. Wij maken er ons werk van om niet alleen jouw team, maar ook jou te verrassen en volledig te ontzorgen. Heb je een volle agenda? Dan raden wij aan op tijd een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij een moment afstemmen wat het beste aansluit op jouw agenda. Onze kerstspecialisten staan van maandag tot en met vrijdag klaar om je te ontvangen wanneer het jou uitkomt. Wil je liever op een ander moment afspreken? Ook buiten kantoortijden helpen we je graag. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

 

 

 

4. Waardering is de sleutel tot motivatie

Wij geloven dat waardering de sleutel vormt tot succesvol ondernemen. Den Besten is al meer dan 27 jaar expert op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken. We hebben er ons werk van gemaakt om klanten te helpen met het waarderen van hun personeel. In een tijd waarin het vinden en behouden van goed personeel lastig kan zijn, is het extra belangrijk om jouw waardering te tonen aan jouw medewerkers. Dus als je jouw personeel of relaties in het zonnetje wilt zetten, ben je bij ons aan het juiste adres! Geef je team en relaties iets om naar uit te kijken en laat ze zien hoeveel ze voor je betekenen.

 

1c zorgzok

  

sokken

   

 

5. Geniet van de rust dat het geregeld is 

Voor veel ondernemers zijn de laatste maanden van het jaar erg druk. Wij zijn er om je hierbij te helpen en je te ontzorgen. Naast het profiteren van de vele mogelijkheden, geeft het vroegtijdig regelen van een kerstpakket een gevoel van rust. Wij willen je graag laten genieten van de rust die komt met het weten dat alles geregeld is. 

 

  Button Sint

 

Wij werken met trots voor onder andere:

Rivas logo
Argos logo
Bilfinger
Jeroen logo
Albeda college logo
technische logo

 

Maak een afspraak

Vul een naam in

Ongeldige invoer

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Onze gegevens

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief