Code of Conduct

De branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het "Promotional Products Professionals (PPP)". Wij zijn hierbij aangesloten. Het lidmaatschap functioneert als een keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers. Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken B.V. werkt met een gedragscode van de PPP die is ontwikkeld en bedoeld om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen. Deze gedragscode wordt door Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken b.v. onderschreven.

Wij streven na:

1. Ons te houden aan de hoogste normen van professionaliteit, ethiek en integriteit in onze zakelijke, maatschappelijke en persoonlijke activiteiten.
2. Ons in te zetten voor het aanbieden van maatschappelijk verantwoorde producten en diensten.
3. Volledige klanttevredenheid.
4. Kennis te delen ter bevordering van het niveau van onze branche.
5. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die geen gebruik maken van kinderarbeid, zoals omschreven in de betreffende conventies van de "Internationale Arbeidsorganisatie (IAO)" en de nationale wetgeving.
6. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die de mensenrechten van haar werknemers en die van haar leveranciers, evenals de voorschriften van de landen waarin zij werken op het gebied van werkgelegenheid respecteren en bevorderen.
7. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die een beleid toepassen dat in overeenstemming is met de lokale en nationale wetten die discriminatie op grond van ras, huidskleur, geloof, leeftijd, nationale oorsprong of iedere andere toepasselijke grond verbieden bij het aannemen en in dienst hebben van personeel. Alle werknemers dienen waardig en met respect te worden behandeld en de organisatie mag geen enkele vorm van discriminatie ondersteunen in welk aspect van haar bedrijfsvoering dan ook.
8. Een betere milieuzorg. Wij bekommeren ons om een veilig milieu en de bescherming hiervan en handelen met respect voor het natuurlijke milieu en de culturen van de landen waar wij of onze leveranciers zijn gevestigd. Wij vragen van onze leveranciers dat zij bij het beheer en uitvoering van hun activiteiten het milieu in stand proberen te houden en te beschermen.

 

Wij verplichten ons: 

logo ppp1. Minimaal te voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
2. Waar mogelijk, het lidmaatschap, het beleid, de programma's en activiteiten van de vereniging teondersteunen en te bevorderen.
3. Permanente scholing na te streven om persoonlijke en carrièregroei te realiseren.
4. Deze gedragscode toe te passen en uit te dragen.

 

Maak een afspraak

Vul een naam in

Ongeldige invoer

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Onze gegevens

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief