Wij geloven dat motiveren en waarderen de sleutel vormen tot succesvol ondernemen. En daar willen we jou bij ontzorgen. Den Besten is sinds 1996 expert op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken. We hebben ons werk gemaakt van het verrassen en verwennen van klanten. Als je jouw klanten of personeel in het zonnetje wilt zetten, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dagelijks bezig met het verzorgen van de uniekste kerstpakketten en relatiegeschenken. Kwaliteit, openheid, creativiteit en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

We doen er alles aan om samen met jou het perfecte geschenk te vinden. Laat je inspireren op de weg naar waardering en maak een afspraak!

 

Den Besten kerstpakketten

Aan het eind van het jaar wil je graag jouw medewerkers op unieke wijze bedanken voor hun inzet. Je kunt bij Den Besten kiezen uit diverse kerstpakketten met verschillende thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een pakket dat gebaseerd is op Heel Holland Bakt of kies voor een stoere mannen pakket. Liever personaliseren? Je kunt bij ons zelf je pakket samenstellen en kiezen voor een uitvoering in je eigen huisstijl. Ook kunnen we onze producten graveren of bedrukken.

Relatiegeschenken

Wil je een blijvende indruk achterlaten bij je klant? Denk dan eens aan een Relatiegeschenk in jouw huisstijl. Er zijn diverse mogelijkheden om onze geschenken te personaliseren of naar wens te laten ontwerpen. Bekijk onze mogelijkheden online of neem contact op en plan een showroombezoek. In onze showroom zijn diverse relatiegeschenken te bekijken en proberen.

Het Den Besten team staat voor je klaar

Wij zijn het Den Besten team en staan vol enthousiasme klaar om jou een verrassend uniek geschenk te leveren! Ons team lijkt misschien klein, maar we zijn in staat grootse opdrachten te realiseren.


Je kunt bij ons terecht voor een origineel eindejaarsgeschenk en ook voor al je relatiegeschenken zijn wij het adres. Naast het ontwerpen van verrassend unieke geschenken verzorgen we graag gepersonaliseerde uitingen. We denken met je mee over geschenken die bij je passen en adviseren je graag in het proces.

Den Besten staat voor verrassend uniek en daar gaan we dagelijks vol enthousiasme voor!

Medewerkers

Annelies den Besten
Advies & Verkoop
0184-611628
Annelies Valk
Acquisitie
0184-611628
Yvonne van der Waal
Advies & Verkoop
0184-611628
Hanny Lagewaard
Office
0184-611628
Helene de Winter
Office
0184-611628
Wim Verheijen
Directie
0184-611628
Damien Smit
Advies & Verkoop
0184-611628
Renee Westrik
Marketing & communicatie
0184-611628
Jeroen Klomp
Advies & Verkoop
0184-611628

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief