Kies je eigen geschenk

Het eind van het jaar is hét moment om door middel van een kerstpakket je medewerkers te verrassen en bedanken voor hun inzet. Rondom de feestdagen wil je jouw team verrassen door ze iets extra's geven en ze in het zonnetje zetten. Het liefste geef je elke medewerker een cadeau dat persoonlijk bij hem past en daar biedt Kroon op uw Werk de oplossing voor. Met dit unieke kerstgeschenk krijgen medewerkers de mogelijkheid om hun eigen cadeau uit te kiezen. Ze kiezen zelf hun cadeau, maar worden toch verrast.

 

button democode kouw   button planeenafspraak

 

KOUW 2022

 

 

 

Uniek om te geven

Het geven en krijgen van een kerstgeschenk is altijd een bijzonder moment. Je wilt je medewerkers iets extra’s geven en de verpakking is daarbij essentieel. Het concept van het geefmoment 2022 ‘Uitmuntend’ brengt elke ontvanger direct in kerstsfeer! Rond juni zal het geefmoment van 2023 bekend gemaakt worden.

 

 button democode kouw

 

 

 

Een geschenk voor iedereen

De kracht van Kroon op uw Werk zit in het zeer diverse aanbod waaruit de ontvanger cadeaus kunnen selecteren. De geschenken zijn ondergebracht in verschillende categorieën:

Wonen & Slapen | Tuin & Klussen | Koken & Tafelen | Eropuit | Beeld & Geluid | Body & Sport | Groen & Duurzaam | Mode & Lifestyle | Huishoudelijk | Family & Kids | Wijn & Delicatessen | Geven & Delen | Voor Hem | Voor Haar | Met Elkaar

Er kunnen meerdere geschenken worden gekozen doordat Kroon op uw Werk met een puntensysteem werkt.  

Je bestelling wordt binnen 5 - 7 werkdagen thuisbezorgd. Als je voor 31 januari (van het opvolgende jaar) geen keuze hebt doorgegeven, dan ontvang je automatisch een verrassingspakket.

  

inloggen mac 2018

 

 

 


Hoe werkt het?

 

   

inloggen

 

1. Login op de website

Via de voucher wordt de medewerker gevraagd om naar website te gaan. Door in te loggen met de gegevens die op de voucher staan komt men op de speciaal ingerichte cadeau website.

 

kiezen

 

2. Kies je cadeau

Na het inloggen wordt zichtbaar hoeveel punten de Kroon bevat. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor diverse cadeaus, uitstapjes en donaties aan goede doelen. Het is ook mogelijk meerdere* geschenken te kiezen, als je maar binnen het aantal punten blijft. *vanaf 35 euro.

 

ontvangen

 

3. Ontvang je cadeau

Nadat er gekozen is wordt het cadeau ingepakt en thuisbezorgd.

 

  

 

BTW - voordeel

Klinkt ideaal, deze vorm van eindejaarsgeschenken. Echter kleeft er voor werkgevers ook een belangrijk nadeel aan. Btw-plichtige organisaties betalen dan weliswaar geen btw, maar kunnen dit ook niet verrekenen. Bij aankoop van traditionele kerstpakketten kan de werkgever de btw aftrekken, waardoor de totale kosten voor het eindejaarsgeschenk lager worden. Een kerstpakket wordt aangeboden exclusief btw en de btw wordt apart gespecificeerd op de factuur. Zo mag een werkgever bij bestelling van bijvoorbeeld wijnkoelers voor een bedrag van €1000,- een bedrag van €173,50 aan btw terugvorderen. Bij een bestelling van cadeaukaarten met hetzelfde totaalbedrag werkt dit heel anders. Een giftcard wordt altijd aangeboden inclusief btw, wat ervoor zorgt dat een werkgever de btw zelf niet meer kan aftrekken.
Hierdoor loopt hij dus een flink bedrag aan voordeel mis.

Op deze manier wordt een cadeaukaart ineens een stuk minder voordelig. Echter blijft het concept voor werkgever en werknemer interessant en daarom willen wij als Den Besten een uitkomst bieden. Met ons eigen keuze concept Kroon op uw Werk specificeren we de btw op de factuur. Hierdoor kun je medewerkers een voucher schenken inclusief btw, maar zelf wél profiteren van btw-voordeel. Over het algemeen zijn onze cadeaus belast met 21% btw, wat dus kan worden teruggevorderd. Dit scheelt je al gauw een flink bedrag!

Ben je op zoek naar meer informatie over het btw-voordeel? Raadpleeg je accountant of fiscalist voor meer informatie over de specifieke situatie voor jouw organisatie. Wil je meer weten over Kroon op uw Werk? Neem even contact met ons op. We helpen je graag!

 

 

Wij werken met trots voor:

Rivas logo
Argos logo
Bilfinger
Jeroen logo
Albeda college logo
technische logo
 
 

Vraag een democode aan

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Beschikbare mogelijkheden lichten we graag toe na ontvangst van deze offerte aanvraag.
Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Vul een opmerking in

Vul een bedrijfsnaam in

Vul een getal in

Vul een correct email adres in

Maak een afspraak

Vul een naam in

Ongeldige invoer

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Onze gegevens

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief