Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken BV past "duurzaam ondernemen" toe in de breedste zin van het woord. Voor de logistieke verzorging van de Kerstpakketten en de Relatiegeschenken heeft Den Besten een jarenlange samenwerking met het "Sociale Werkvoorzieningschap Avelingen". Uiteraard is het mogelijk om dit logistieke proces, indien gewenst, van dichtbij te bewonderen. Hierdoor kun je zelf beoordelen met hoeveel enthousiasme en toewijding iedere klantenorder gecontroleerd wordt afgehandeld.

  

button planeenafspraak 

 

Met aandacht ingepakt

 Bij Den Besten vinden we motiveren en waarderen erg belangrijk. We vinden het dan ook essentieel dat de geschenken op een maatschappelijk verantwoorde manier worden klaargemaakt voor verzending. Daarnaast is ons motto “Aandacht maakt het beter” erg belangrijk. We geloven dat iets beter wordt, wanneer we er extra zorg aan besteden.

We hebben er voor gekozen om samen te werken met Avres, een organisatie die passend werk biedt aan mensen met een arbeidsbeperking. Zij pakken onze geschenken met aandacht en plezier in. Op deze manier willen we de medewerkers motiveren om deel te nemen aan de maatschappij. Daarbij hechten we veel waarde aan het waarderen van deze medewerkers.

avres 

 

 

goededoelen

Goede doelen

Juist rondom Kerst is het fijn om ook aandacht te hebben voor de medemens en het milieu. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om aan anderen te denken. Bijvoorbeeld de Voedselbanken, Jeugdfonds Sport, Trees for All of een doel dat u een warm hart toedraagt. 

 Verspilling

Al onze producten die na het seizoen over zijn en nog houdbaar schenken we aan de Voedselbank of verkopen in onze jaarlijkse Magazijn uitverkoop of geven ze aan het goede doel.

 

avres 

 


goededoelen

 

Verpakkingen en plastic reductie 

Tijdens het inpakproces werken wij zo bewust mogelijk. We recyclen karton en plastic en we herbuiken zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen. Ook onze leveranciers zijn bewust bezig met duurzaam ondernemen en verduurzamen de verpakkingen. 

 

 

 

 

Wij werken met trots voor:

IHC logo
Argos logo
Stedin
Albert logo
Albeda college logo
technische logo
 
 
 

Maak een afspraak

Vul een naam in

Ongeldige invoer

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een telefoonnummer in

Onze gegevens

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief