0184-611628 of
Stel een vraag
Naam*
Vul een naam in

E-mail*
Vul een geldig e-mailadres in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

Vraag
Vul een vraag in

*

Ongeldige invoer

Relatiegeschenken - Kleding & Tassen

Kleding en tassen zijn ideaal om de identiteit van jouw bedrijf uit te stralen. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte t-shirts om jouw organisatie te promoten. Een bedrukte polo of trui is ideaal voor op een beurs of evenement.Bedrijfskleding

Den Besten is ook een uitstekend adres voor bedrijfskleding. We ontwerpen bedrijfskleding die volledig is uitgevoerd in de huisstijl van jouw bedrijf. Er is een ruim aanbod in jassen, shirts, polo's, overhemden, vesten, truien en broeken.

Tassen

Je kunt ook kiezen voor een tas om je bedrijf te promoten. Ga bijvoorbeeld voor een opvouwbare shopper en straal uit dat je een milieubewuste organisatie bent. Ook op het gebied van tassen zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een juten, non-woven of katoenen exemplaar.

Bedrukking

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw uitstraling aan een kledingstuk of tas te geven. Denk aan borduring of digitale bedrukking. Er zijn veel meer mogelijkheden dan op deze site worden gepresenteerd. Ben je op zoek naar een andere optie? Neem even contact met ons op, want het aanbod is groter dan je denkt.


Sorteer op:
Prijs
Naam

Maak een afspraak

Naam*
Vul een naam in

Voorkeursdag
Vul een voorkeurs dag in

E-mail*
Vul een geldig e-mailadres in

Voorkeurstijd
Vul een voorkeurstijd

Telefoonnummer
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief