Duurzaam ondernemen

Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken BV past "duurzaam ondernemen" toe in de breedste zin van het woord. Voor de logistieke verzorging van de Kerstpakketten en de Relatiegeschenken heeft Den Besten een jarenlange samenwerking met het "Sociale Werkvoorzieningschap Avelingen". Uiteraard is het mogelijk om dit logistieke proces, indien gewenst, van dichtbij te bewonderen. Hierdoor kun je zelf beoordelen met hoeveel enthousiasme en toewijding iedere klantenorder gecontroleerd wordt afgehandeld.


Daarnaast passen wij duurzaam ondernemen toe op milieugebied:
Den Besten werkt met een aantal zorgvuldig geselecteerde fabrikanten en leveranciers die voldoen aan de door Den Besten gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit van producten en/of diensten. Een groot deel van deze leveranciers zijn ook aangesloten bij de branchevereniging en worden ook door deze vereniging getoetst en geïnformeerd op allerlei milieuwetten en andere regelingen. Den Besten heeft als lid van deze vereniging ook de “Code Of Conduct” ondertekend; een gedragscode ontwikkeld en bedoeld om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen. Daarnaast laat Den Besten de europallets ophalen. Uiteraard wordt al het afval tijdens het productieproces gescheiden en indien mogelijk voor recycling aangeboden.


Het duurzaam ondernemen past Den Besten ook toe op de keuze van het Relatiegeschenken- en Kerstpakkettenassortiment. Wij voeren een “Green Concept” assortiment, waarbij alle producten die hierin zijn opgenomen zijn gemaakt van duurzame materialen en zorgvuldig gekozen, met respect en zorg voor het milieu en de mensheid.
Tevens zijn diverse kerstpakketten samengesteld waarbij goede doelen worden ondersteund, zoals Stichting Woord en Daad.

 

Code of Conduct

De branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het "Promotional Products Professionals (PPP)". Wij zijn hierbij aangesloten. Het lidmaatschap functioneert als een keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers. Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken B.V. werkt met een gedragscode van de PPP die is ontwikkeld en bedoeld om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen. Deze gedragscode wordt door Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken b.v. onderschreven.


Wij streven na:

1. Ons te houden aan de hoogste normen van professionaliteit, ethiek en integriteit in onze zakelijke, maatschappelijke en persoonlijke activiteiten.
2. Ons in te zetten voor het aanbieden van maatschappelijk verantwoorde producten en diensten.
3. Volledige klanttevredenheid.
4. Kennis te delen ter bevordering van het niveau van onze branche.
5. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die geen gebruik maken van kinderarbeid, zoals omschreven in de betreffende conventies van de "Internationale Arbeidsorganisatie (IAO)" en de nationale wetgeving.
6. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die de mensenrechten van haar werknemers en die van haar leveranciers, evenals de voorschriften van de landen waarin zij werken op het gebied van werkgelegenheid respecteren en bevorderen.
7. Uitsluitend samen te werken met bedrijven die een beleid toepassen dat in overeenstemming is met de lokale en nationale wetten die discriminatie op grond van ras, huidskleur, geloof, leeftijd, nationale oorsprong of iedere andere toepasselijke grond verbieden bij het aannemen en in dienst hebben van personeel. Alle werknemers dienen waardig en met respect te worden behandeld en de organisatie mag geen enkele vorm van discriminatie ondersteunen in welk aspect van haar bedrijfsvoering dan ook.
8. Een betere milieuzorg. Wij bekommeren ons om een veilig milieu en de bescherming hiervan en handelen met respect voor het natuurlijke milieu en de culturen van de landen waar wij of onze leveranciers zijn gevestigd. Wij vragen van onze leveranciers dat zij bij het beheer en uitvoering van hun activiteiten het milieu in stand proberen te houden en te beschermen.

 

Wij verplichten ons: 

logo ppp1. Minimaal te voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
2. Waar mogelijk, het lidmaatschap, het beleid, de programma's en activiteiten van de vereniging teondersteunen en te bevorderen.
3. Permanente scholing na te streven om persoonlijke en carrièregroei te realiseren.
4. Deze gedragscode toe te passen en uit te dragen.

 

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief