Bij Den Besten vinden we motiveren en waarderen erg belangrijk. We vinden het dan ook essentieel dat de geschenken op een maatschappelijk verantwoorde manier worden klaargemaakt voor verzending. Daarnaast is ons motto “Aandacht maakt het beter” erg belangrijk. We geloven dat iets beter wordt, wanneer we er extra zorg aan besteden.
We hebben er voor gekozen om samen te werken met Avres, een organisatie die passend werk biedt aan mensen met een arbeidsbeperking. Zij pakken onze geschenken met aandacht en plezier in. Op deze manier willen we de medewerkers motiveren om deel te nemen aan de maatschappij. Daarbij hechten we veel waarde aan het waarderen van deze medewerkers.

Avelingengroep kerstpakketten

Kerstpakketten

Vanaf half oktober wordt onze inpaklocatie in Vuuren geopend. Hier worden alle kerstproducten geleverd, verzameld en gesorteerd. Avres start eind oktober met het inpakken van de eerste kerstpakketten. Ieder heeft een eigen product, wat hij of zij op de juiste plaats in de juiste doos legt. Wanneer de order klaar is worden de pallets met pakketten geseald en klaargemaakt voor verzending. Vanaf begin december start het uitleveren van de kerstpakketten. Onze logistieke partner haalt de pakketten op en vervoert ze naar de gewenste locatie.

Relatiegeschenken

Het hele jaar door ontvangen we aanvragen voor relatiegeschenken die op bepaalde wijze moeten worden ingepakt. De geschenken worden bij ons geleverd en naar Avres gebracht. De medewerkers van deze organisatie verzorgen het inpakken van de geschenken. Vervolgens halen we de geschenken weer op en bezorgen we ze bij onze klanten.

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief