VVAC kan inpakken

De kerstdagen zijn alweer in zicht en dat betekent dat de kerstpakketten kunnen worden ingepakt! Onze pakketten worden normaal gesproken ingepakt door de Avelingen groep en het Den Besten team. Hierover lees je meer bij inpakwijze. Op donderdag 26 november ging het op een andere manier:Het Veteranen voetbalteam van VVAC en het Den Besten team sloegen donderdagavond de handen ineen. Kerstmuts op, kersttrui aan en gaan! Samen pakten we op één avond 750 kerstpakketten in en daar zijn we trots op.

De stabiele opstelling in het inpakveld met aan weerszijden van de lopende band een speler zorgde voor een gestroomlijnd proces. Achter elke speler stond een ander de voorraad bij te vullen, zodat we konden blijven inpakken. De teamspirit, de humor en het enthousiasme zorgden voor een onvergetelijke avond.

Na de inpaksessie hebben we gezamenlijk de derde helft uitgespeeld. Deze bijzondere trainingsavond voor VVAC is zeker voor herhaling vatbaar. Tijdens de derde helft hebben we al geproost, maar via deze weg wil het Den Besten team nogmaals laten blijken hoe trots we zijn op dit resultaat! Volgend jaar weer?

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief