Eindelijk is het zover: de koude winter is voorbij! De dagen worden weer langer en de zon begint te schijnen. Bloemen komen uit en planten gaan weer groeien. Vier de lente met jouw team of klanten en verras ze met een origineel geschenk!

Welke geschenken zijn geschikt om de lente te vieren?

De lente is het seizoen waarbij de bloemen en planten weer gaan bloeien. Het is dan ook erg leuk om een relatiegeschenk te geven waarmee de ontvanger bloemen of planten kan kweken. Met een geschenk uit de collectie Groei & Bloei blijf je je klanten of team verrassen.
Ben je op zoek naar een ander lente cadeau? Denk dan aan een geschenk waarmee je kunt gaan picknicken. Hierdoor kom je in de vrije tijd van je klant of team bij hen in beeld. Kies bijvoorbeeld voor een koeltas of ga voor een picknickkleed. Ook de waterfles met citruspers is een fijn cadeau voor de lente. Onderin de fles kun je een halve citroen persen, zodat je heerlijk fris water krijgt.
Vier jij de lente met jouw team of klanten? Bekijk ons lente assortiment nu! Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Neem even contact met ons op, dan vinden we samen het perfecte geschenk.

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief