Onze nieuwe relatiegeschenkenbrochure is verspreid en daarmee is het tijd voor een update van de laatste trends voor 2016. Jeroen en Wim bezochten in januari de PSI in Düsseldorf, de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa. Op de beurs kwamen een aantal trends naar voren: waterflessen met infusers, notitieboekjes, powerbanks, Virtual Reality brillen en alternatieven voor de plastic tas.

 

Waterfles met infuser

Misschien wel het meest trendy relatiegeschenk van 2016: de waterfles met infuser. De gezondheidstrend is nog steeds springlevend en daarmee is dit relatiegeschenk een schot in de roos. Wat is het eigenlijk? Het is een waterfles met een apart deel voor stukjes fruit, groente of kruiden. In het fruitcompartiment zitten kleine gaatjes, waardoor de smaak van het toegevoegde fruit gemengd wordt met het water. Zo wordt waterdrinken extra lekker en fris!

Notitieboekjes

Waar iedereen digitale notulen schrijft en vergroeid is met een smartphone, zijn de oude, trouwe notitieboekjes helemaal terug van weggeweest! De notitieboekjes zijn niet alleen in traditionele vorm verkrijgbaar, maar worden ook uitgevoerd met moderne features, zoals een ingebouwde USB-stick of een speciaal vak voor je smartphone en visitekaartjes.

Powerbanks

Ook in 2016 is de trend van de powerbank nog in volle gang. Het populaire relatiegeschenk wordt steeds meer ingezet om vernieuwende producten te ontwikkelen. Zo is zelfs een powerbank beschikbaar die zo sterk is dat hij een auto kan starten!

Virtual Reality

In 2015 kwam de trend van Virtual Reality opzetten. Er kwamen diverse apps op de markt waarmee een 3D-beleving kon worden ervaren. De Virtual Reality bril kan geplaatst worden op een smartphone en op die manier ontstaat de 3D-beleving. Een heel gaaf attribuut om klanten of relaties “binnen te laten kijken” in huizen, kantoorpanden, festivals enzovoorts. De brillen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, van een simpel karton tot een complete bril van plastic.

Alternatieven voor plastic

Een belangrijke wetswijziging voor 2016 was het verbod op het gratis verstrekken van plastic tassen. In de vorige blog kun je meer lezen over dit plastic verbod. Een duidelijke trend die in 2016 opkomt zijn duurzame tassen. Er zijn diverse varianten op de markt, van non-woven shopper tot juten schoudertas. Deze tassen kunnen worden bedrukt en vormen goede reclame voor je merk. Zeker wanneer de tassen gratis worden weggegeven zullen ze door veel klanten regelmatig worden gebruikt.


Wil je na het lezen van deze blog meer weten over de trends voor 2016? Of ben je op zoek naar een totaal ander geschenk? Den Besten staat voor je klaar! Neem contact op met Jeroen Klomp voor meer informatie.

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief