Blog Braanker

 

BLESKENSGRAAF/ALBLASSERDAM • Namens Braanker Logistics uit Alblasserdam reikte Kimberley Braanker donderdagmiddag kerstpakketten uit aan de bewoners van woonzorgcentrum Graafzicht Denin Bleskensgraaf.

"Mijn vader, eigenaar van Braanker Logistics, en ik vonden dat er veel te veel ouderen alleen zijn met kerst en daar wilde wij namens Braanker graag iets aan doen", vertelt Kimberley over de bijzondere actie. "Mijn tante en ik hebben samen bij Den Besten Relatiegeschenken een mooi kerstpakket samengesteld voor de ouderen."

In de pakketten zaten onder meer koekjes, bonbons, glühwein en een fleecedeken. "Wij hebben dit kerstpakket helemaal zelf samengesteld met de hulp van Den Besten Relatiegeschenken. Zij hebben ook nog een kleine bijdrage gesponsord. Ook hebben we het kerstpakket een 'themanaam' gegeven: 'Wish upon a Star'.


Overigens deelde Braanker Logistics in Alblasserdam via de Stichting Welzijn in Alblasserdam ook kerstpakketten uit. Daarbij ging het niet alleen om (alleenstaande) ouderen, maar ook om alleenstaande moeders, ouders met een klein inkomen en kinderen die geen cadeaus krijgen met kerst. "Mijn tante heeft voor Welzijn Alblasserdam niet alleen kerstpakketten voor ouderen, maar ook Intertoys-bonnen voor kinderen gekocht."
Ze vervolgt: "Ik woon zelf in Molenaarsgraaf en besloot contact op te nemen met Graafzicht, om zo de ouderen in de regio te bereiken. Zij waren meteen enthousiast. Op elke afdeling hebben we kerstpakketten uitgedeeld."

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief