Een traditioneel kerstpakket, een envelopje met geld of toch liever een cadeaubon geven? Het uitkiezen van een kerstgeschenk kan vaak nog best lastig zijn. Bij de keuze moet met een aantal zaken rekening gehouden worden. Vraag jezelf af wat je met het geschenk wilt uitstralen. Maar ook: wat past bij mijn bedrijf? Bovendien is de kerstperiode hét moment om de medewerkers eens echt goed in het zonnetje te zetten. Wij geven je de gouden tips bij het kiezen van het perfecte kerstgeschenk.

 

kerstpakketTraditioneel kerstpakket…
Een traditioneel kerstpakket wordt door een meerderheid nog steeds het liefst ontvangen. Voorwaarde bij de keuze van het type kerstpakket is dat de producten met aandacht uitgezocht zijn. En ga bij die keuze vooral niet af van wat je zelf leuk vindt, maar vooral wat bij de medewerker past. Houd ook de marketingactiviteiten en bedrijfsvoering in gedachten bij de keuze van het kerstpakket. Is jouw bedrijf bijvoorbeeld graag maatschappelijk betrokken? Dan is een MVO pakket wellicht een mooie keuze om dit nog eens extra te belichten. 

Houd er rekening mee dat, ondanks alle energie die je in de keuze van het kerstpakket hebt gestopt, het helaas niet mogelijk is iedere werknemer tevreden te stellen.

 

Voucher

…versus voucher
Een cadeaubon, of voucher, is voor een bedrijf al snel een ideale keuze, omdat het een hoop logistieke rompslomp scheelt.

Een medewerker kan de voucherechter als te gemakkelijk of onpersoonlijk zien. En… verdwijnen cadeaubonnen niet vaak thuis in een lade om vervolgens pas maanden later terug gevonden te worden? Toch worden veel mensen erg blij van een voucher, omdat ze zo zelf een cadeau kunnen uitkiezen dat écht bij hen past. Kroon op uw werk is zo’n feestelijke voucher die zelfs volledig te personaliseren is met kerstboodschap.

 

 

De keuze is aan jou!
Kerstpakket of voucher: de keuze is aan jou. En hoewel je niet iedereen tevreden kunt stellen, kun je wel op basis van de bovenstaande tips de beste keus voor jouw bedrijf maken. En bedenk; het geschenk wordt door de medewerker vooral gezien als een blijk van waardering.
Wat je ook kiest, Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken helpt je graag bij het uitzoeken van het perfecte kerstgeschenk!

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief