Op 12 mei viert de verpleegsector feest! Het is de verjaardag van Florence Nightingale, de grondlegster van de huidige verpleegkunde. Deze dag is dan ook het uitgelezen moment om je team in het zonnetje te zetten! Verras jouw medewerkers dit jaar met een cadeau dat hen steeds herinnert aan waardering vanuit het bedrijf.

Kies voor een geschenk dat inspeelt op de Do it Yourself trend en ga bijvoorbeeld voor een tasje met bloembollen. De ontvanger geniet eerst van het geefmoment, vervolgens plant hij de bollen met plezier en tenslotte kan hij genieten van prachtige, zelfgekweekte bloemen! Ook een origineel geschenk geven? Laat je inspireren door onze Groei & Bloei collectie!

Ga jij voor gezond?

Liever een geschenk dat een gezond leven stimuleert? Kies bijvoorbeeld voor een digitaal springtouw of ga voor een handige cereals beker. Zo neem je een gezonde snack overal mee naartoe! Bekijk de geschenken in de categorie Gezond & Fit. Kies voor een echt origineel geschenk dat door ons team van cadeauspecialisten is geselecteerd. Ga voor een cadeau uit de categorie Exclusief & Ingepakt.

Hier vind je de leukste, ingepakte cadeaus. We personaliseren ze graag en pakken met zorg in. Ben je op zoek naar een ander geschenk voor de Dag van de Verpleging? Bekijk nu ons Dag van de Verpleging assortiment. Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op. Ons aanbod is groter dan je denkt!

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief