Kijk eens naar de pennen op je bureau. Wat voor pennen zijn het? Grote kans dat de pennen waarmee jij dagelijks schrijft een relatiegeschenk zijn geweest. Heb je ze zelf gekregen van de organisatie of vormen ook deze pennen reizende relatiegeschenken?

Een pen is een ideaal relatiegeschenk, omdat het een groot bereik heeft. Pennen worden uitgedeeld, gebruikt en doorgegeven. Eén bedrukte pen kan al tientallen potentiële klanten bereiken! Een pen als relatiegeschenk is dus een goede manier om jouw bedrijf bij je prospects onder de aandacht te brengen.

Welke pen kies je?

Bij het kiezen van de juiste pen zijn een paar punten belangrijk. Allereerst moet de pen er mooi uitzien en aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat hij lekker schrijft en goed werkt. Een pen die niet goed werkt kan een negatief beeld oproepen bij je bedrijf en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ten slotte is het essentieel om de pen goed te kunnen bedrukken of graveren. Ook hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van jouw bedrijf. Kies voor een bedrukking of gravering die bij je past en straal jouw gewenste beeld uit.

Misschien ben je ondertussen al gaan rondkijken naar de mogelijkheden in pennenland en heb je ontdekt dat er een enorm aanbod bestaat. Er zijn ontzettend veel opties, waardoor je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Kun jij wel een beetje hulp gebruiken? Onze relatiegeschenkenspecialist Jeroen Klomp is groot pennenfanaat en weet er alles van! Neem contact met hem op via 0184611628 voor meer informatie. Liever online even rondkijken? Onze favoriete pennen vind je in de categorie kantoor.

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief