Een giveaway is een klein cadeautje dat je kunt schenken aan je klanten. Vaak is zo’n weggever bedrukt met het logo van het bedrijf.

De kunst van Giveaways is voor veel bedrijven erg belangrijk. Met een leuke en originele giveaway komen ze keer op keer in de kijker bij hun klant. Ook is het met een origineel relatiegeschenk gemakkelijker om met een potentiële klant in gesprek te gaan. Kortom, zo’n giveaway kan een flinke invloed hebben!

Welke giveaways zijn er?

Er zijn giveaways in diverse soorten en maten. Een bekend voorbeeld van zo’n weggever is een pen met het logo van het bedrijf. Dit geschenk is leuk om weg te geven en reclame te maken voor je bedrijf. Een heel origineel geschenk is het niet, maar het voldoet prima.

Hoe vind ik een originele giveaway?

Bij het weggeven van gratis artikelen is het belangrijk om na te denken over het product. Is de giveaway origineel en sluit hij aan bij het bedrijf? Als je wilt kiezen voor een relatiegeschenk dat aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, dan is het belangrijk om een geschenk te zoeken met ruimte voor bedrukking. Denk er eens over na in welke branche je bedrijf thuis hoort en ga na welke activiteiten daarbij passen. Kies voor een geschenk dat bruikbaar is tijdens een relevante activiteit. Een reisbureau bijvoorbeeld kan kiezen voor een paspoorthoesje en een groenvoorzieningsbedrijf kan een mooi doosje zaadjes schenken.
Een andere manier om een passende giveaway te vinden is door te denken vanuit de doelgroep. Met welk soort cadeau zou je doelgroep blij zijn? Zou je ze een plezier doen met een notitieboekje? Of worden ze gelukkiger van een waterfles?
Vind je het lastig om een cadeau te vinden dat perfect bij je bedrijf en doelgroep past? Wij helpen je graag! Laat je hier inspireren of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Vul een naam in

Vul een voorkeurs dag in

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een voorkeurstijd

Vul een telefoonnummer in

Verbeter de captcha

Ongeldige invoer

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief