0184-611628 of
Stel een vraag
Naam*
Vul een naam in

E-mail*
Vul een geldig e-mailadres in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

Vraag
Vul een vraag in

Vacature (stage) Grafisch ontwerper/marketing communicatie

Is Kerst jouw favoriete feest van het jaar? Wil jij je dagelijks inzetten om mensen blij te maken? Ben je enthousiast en pas tevreden als een klant dat ook is?
Dan zoeken wij jou!

 
WAT ZOEKEN WIJ?
Je gaat onze huidige grafisch ontwerper ondersteunen in al onze grafische uitingen, denk hierbij aan het ontwerpen van kerstkaarten, presentaties en kerstpakketten. Op marketinggebied bedenk je nieuwsbrieven en acties voor kerst- en relatiegeschenken. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het beheer van onze website.
 
 
JE HEBT:
- Niveau 4 mediavormgeven 
- Geen moeite met deadlines 
- enthousiasme & lef om te sparren
 
JE BENT:
- Zelfstandig
- Creafief en zit vol ideeën 
- Topper in Adobe CC 
- Proactief & nauwkeurig 

 

Stageperiode: Augustus tot december 2017

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Wij horen graag van je! Stuur je motivatie en portfolio per mail naar Helene de winter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

 
Geen passende vacature gevonden? Ook open sollicitaties ontvangen we graag.
Deze kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of versturen via het contactformulier op de contactpagina.

 

Stage bij Den Besten

Wij vinden het erg belangrijk om jongeren de kans te bieden om kennis te maken met de praktijk. We begeleiden dan ook met plezier studenten uit diverse vakgebieden. Jaarlijks hebben we ruimte voor meerdere stagiairs met een achtergrond in grafische vormgeving, marketing, communicatie of secretarieel. Heb jij andere kwaliteiten? Ook dan maken we graag kennis met je! Vul het contactformulier in op de contactpagina of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als we een stageplaats beschikbaar hebben, nodigen we je uit voor een gesprek. Wanneer je wordt aangenomen krijg je een stagebegeleider toegewezen die werkzaam is op jouw afdeling.

Maak een afspraak

Naam*
Vul een naam in

Voorkeursdag
Vul een voorkeurs dag in

E-mail*
Vul een geldig e-mailadres in

Voorkeurstijd
Vul een voorkeurstijd

Telefoonnummer
Vul een telefoonnummer in

*
Invalid Input

pand kopie

Contact

Kubus 50
3364 DG Sliedrecht

Postbus 128
3360 AC Sliedrecht

T 0184-611628
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief